duminică, 19 februarie 2012
Salata de sfecla rosie cu hrean
Timp de preparare: 20 de minute
Ingrediente:
-1,25 kg sfecla rosie
-70 gr hrean ras
-1 ceapa rosie
-1 1/2 linguri de ulei vegetal
-o lingura de semninte de chimen
-sare si piper negru proaspat macinat
Timp de gatiti: 45 de minute
Mod de preparare
Se pun sfeclele rosii intr-o oala cu apa rece, iar apoi se pun la fiert la foc mediu pentru aproximativ 35-40 de minute, timp in care oala ramane neacoperita. Apoi se lasa timp de 15 minute sa se raceasca putin. In acest timp se incalzeste uleiul intr-o cratita, se adacuga ceapa si se amesteca timp de 4 minute, dupa care se adauga si semintele de chimen si se amesteca inca pentru 2 minute. Acest amestec se combina cu hreanul si sfecla rasa, pana devine ca un intreg. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Salata se depoziteaza in frigider dupa ce a fost pusa intr-o cutie inchisa etans.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
dentist stomatologie cabinet stomatologic iasi stomatolog
mama ce bun blog. ah datorita blogului tau ma mentin in forma. dar stii? as da toti banii castigati la pariuri live pentru o prietena care sa gateasca asemnea minunatii doar pentru mine..
RăspundețiȘtergere